Wie ben ik

Madame Plastron, oftewel Mevrouw Das

Dansen is mijn leven!
Nog voor ik kon lopen, stond ik al aan de salontafel te shaken. Na omzwervingen via jazz-dance, hedendaagse dans en zumba, vond ik twee jaar geleden mijn echte passie: stijldansen.
In september 2015 stapte ik schoorvoetend Dansschool Desmet-Camby in Herent binnen voor een proefles en ondertussen heeft de dansmicrobe mij goed te pakken: samen met mijn danspartner Filip dans ik bij de Latinformatie Dance Fusion, volgden we salsalessen, en dansen we sinds februari Bel-Al wedstrijden in de categorie pre-amateur.
In juli 2016 demonstreerden we tijdens de Vrijthofconcerten van André Rieu samen met 150 andere danskoppels de Weense Wals op “Lara’s Theme” uit Dokter Zivago en in januari 2017 breiden we een vervolg aan dit magische avontuur tijdens zijn nieuwjaarsconcerten in de Ziggodome in Amsterdam en Paleis 12 in Brussel!
Tijdens de zomer van 2017 hebben wij zelfs heel wat buitenlandse wedstrijden achter de rug! Zo zijn we mogen gaan dansen in Larnaca, Sines en Siofok.
Let’s dance!